Annulering
14 dagen retourbeleid op alle onderdelen
14 dagen

U heeft het recht op terugzending binnen 14 dagen na ontvangst van uw Auto onderdelen

Meer

Betaling

We hebben de volgende betaalmethoden beschikbaar in onze online winkel voor auto-wisselstukken

 • Koop reserve onderdelen en betaal met credit cards – MasterCard, Visa
 • Paypal zorgt voor snel winkelen naar wisselstukken – PayPal
 • Koop reserve onderdeel met standaard voorafbetaling – Bank overschrijvingen
 • Betaal voor autoonderdelen in afbetalingen via Klarna betaling met factuur – Klarna Factuur
 • Koop onmiddellijk automaterialen online met iDEAL – Betalen met iDEAL

Meer

Verzending

Na het plaatsen van uw bestelling in onze wisselstukken winkel, kunt u uw koerier kiezen:

DHL, GLS & UPS leveren uw onderdelen bestelling handig bij u thuis of in de garage
Gratis levering voor bestellingen vanaf 120 €

Meer

Nederland
 • euautoteile.de in Duitsland Deutschland
 • euautoteile.at in Oostenrijk Österreich
 • euautoteile.ch in Zwitserland Schweiz
 • euautopieces.fr in Frankrijk France
 • euautopezzi.it in Italië Italia
 • euautorecambios.es in Spanje España
 • euautoczesci.pl in Polen Polska
 • euautopiese.ro in Roemenië România
 • euantallaktika.gr in Griekenland Ελλάδα
 • euautopecas.pt in Portugal Portugal
 • euautoonderdelen.be in België België
 • euautodily.cz in Tsjechische Republiek Česká republika
 • eualkatresz.hu in Hongarije Magyarország
 • eurobildelar.se in Zweden Sverige
 • euavtochasti.bg in Bulgarije България
 • euautodele.dk in Denemarken Danmark
 • euvaraosat.fi in Finland Suomi
 • euspares.co.uk in Groot-Brittannië United Kingdom
 • euavtodeli.si in Slovenië Slovenija
 • euroautodiely.sk in Slowakije Slovensko
 • euautoosad.ee in Estland Eesti
 • euautodalys.lt in Litouwen Lietuva
 • euautodalas.lv in Letland Latvija
 • euautodeler.co.no in Noorwegen Norge
0,00 € #
Inloggen

Vul hier uw emailadres en wachtwoord in

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen account op EUautoonderdelen.nl? Registreren nu in minder dan 1,5 minuten

0,00 € #
EUautoonderdelen.nl - Ondersteuning
×
×

Algemene voorwaarden

Klant is elke fysieke partij die een transactie aangaat voor doeleinden die in een ruime meerderheid niet refereren naar zijn onderneming of onafhankelijke professionele activiteit.


De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle aankopen uitgevoerd door de online winkel www.EUautoonderdelen.nl. Door op de "Kopen" knop te klikken (bindende bestelling) worden de volgende verkoops-, levering- en betalingsvoorwaarden en voorwaarden van Wemax Group GmbH & Co.KG ("We") toegepast, en deze kunnen toegepast worden op de volgende contractuele relatie tussen ons en de klant ("u").

1. De invoering van de bestelling

De producten vertegenwoordigd in de online winkel worden niet gezien als een legaal verbindende aanbieding, maar als een gratis online cataloog. Door te klikken op de knop "nu kopen", plaatst u een bestelling voor de goederen die zich in het winkelkarretje bevinden. Bevestiging van uw bestelling wordt meteen verwerkt nadat de bestelling werd verzonden en kan niet gezien worden als de basis voor aanvaarding van de aankoopovereenkomst. Uw bestelling wordt aanvaard door ons bedrijf nadat u de bevestigingse-mail van de bestelling of een onmiddellijke verzending van alle bestelde artikelen binnen twee of meer dagen heeft ontvangen. Uw bestellingen worden bewaard na het afsluiten van het contract. Indien u uw besteldocumenten verliest, gelieve ons te contacteren per e-mail of telefoon en we verzenden u een kopie van uw bestelgegevens.

2. Annulatie van bestellingen

Annulatiebeleid bestellingen

Binnen veertien dagen vanaf het moment dat u of een derde verbonden partij, uitgezonderd een koeriersdienst, de goederen in bezit heeft, heeft u het recht om het contract met ons bedrijf te ontbinden en de bestelling terug te zenden.


Om gebruik te kunnen maken van het recht tot annulatie van een bestelling dient u ons bedrijf te informeren met een brief per post (postadres: Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin)of via e-mail (e-mailadres: info@euautoonderdelen.nl) met een duidelijke verklaring van uw beslissing om het contract met ons te ontbinden en de bestelling terug te zenden. U kunt ook onderstaand formulier voor annulatie van bestellingen gebruiken, maar dit is niet verplicht. Om de voorwaarden voor annulatie van bestellingen na te leven, is het voldoende over uw beslissing te rapporteren binnen de hierboven vermelde tijdsspanne.


Merk op! De leveringsprijs wordt terugbetaald in het geval we alle goederen terug ontvangen.

Gevolgen van annulatie bestellingen

In het geval dat u de bestelling geannuleerd heeft tijdens de hierboven vermelde periode, betalen we alle voorafgaand betaalde kosten terug, inclusief de leveringsprijs (behalve bijkomende toeslagen, betaald voor een selectie van een ander leveringstype dan de standaardlevering), binnen 14 dagen vanaf het moment dat we het bericht tot annulatie van de bestelling ontvangen. Voor terugbetaling gebruiken we dezelfde betaalmethode die gebruikt werd door u om de bestelling te betalen indien er voordien geen andere methoden bevestigd werden, waarbij ons bedrijf niet verplicht is enige bijkomende toeslagen te betalen.

Voorwaarden voor terugzending van goederen via de gewone post

We kunnen weigeren de goederen terug te betalen tot we deze terug ontvangen hebben of tot u kunt bewijzen dat de goederen reeds teruggezonden werden. In elk geval dient u de goederen via de post te verzenden of deze persoonlijk te overhandigen in het kantoor van ons bedrijf op het volgende adres: Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin, binnen 14 dagen sinds de datum van informeren van ons bedrijf over uw beslissing om de bestelling te annuleren.

Voorwaarden voor terugzending va goederen wanneer gewone post niet als verzendmethode kan gebruikt worden

In dit geval nemen we de goederen voor onze rekening en dragen alle kosten met betrekking tot het terugzenden. U betaalt voor een potentieel verlies op de prijs van de goederen, in het geval dat deze veroorzaakt werd door achteruitgang van de staat, kwaliteit en werkprincipe voor een gerelateerd artikel door onjuist gebruik.

Uitzonderingen op het annulatierecht van bestellingen klanten

Er zijn wettige uitzonderingen voor klanten om hun bestelling te annuleren, inclusief de volgende uitspraken:

- Klanten kunnen het recht tot annulatie van een bestelling niet toepassen in het geval de bestelde goederen van de fabriek komen, of indien de goederen werden gemaakt op een individuele aanvraag van de klant, of in het geval het artikel enkel door één specifieke klant gebruikt dient te worden.

- Annulatierecht voor klanten is niet geldig indien de goederen na levering onafscheidelijk gecombineerd/gemengd zijn met andere producten/componenten.

Het annulatieformulier

- aan: Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin
- Hierbij annuleer ik/annuleren wij het contract voor de aankoop van de volgende goederen/aankoop van de volgende diensten*
- Besteld / ontvangen*
- Voornaam en achternaam van de klant/-en*
- Adres van de klant/-en*
- Handtekening van de klant/-en* (enkel voor geschreven brieven)
- Datum
______
*verwijder wat niet nodig is

3. Verzendkosten van goederen en verzending

Verzendkosten binnen Nederland

Een standaard verzendkost in Nederland bedraagt 9,95 € voor bestelling tot 120,00 €.


Bestellingen van meer dan 120,00 € komen in aanmerking voor gratis levering (behalve voor leveringen naar andere landen of voor specifieke (uitwisselbare) - en omvangrijke goederen).


Wanneer men betaalt voor een bestelling via een betaalmethode zoals PayPal, bank overschrijvingen, iDEAL, Klarna, credit card, zijn er geen bijkomende kosten.

Verzendkosten buiten Nederland

Prijzen aangeduid voor verzending binnen de volgende landen zijn geldig onafhankelijk van de waarde van de bestelling en worden daardoor volledig betaald.

9,95 € Voor Nederland

Bijkomende toeslagen voor levering van omvangrijke goederen

Omvangrijke goederen bevatten de volgende goederen: batterij, catalysator, spruitstuk, knaldemper, sport-uitlaten, instaplijst, achterspoiler, brandstoftanks, aanhangkoppeling, voorkuip, motorkap, motorblok-isolatie en voor- en achterbumper.


Bijkomende toeslagen voor levering van omvangrijke goederen binnen Nederland: 26,95 €.


Verzending van omvangrijke goederen binnen Duitsland:

- bij levering van goederen zoals batterij, catalysatoren, knaldempers en sportuitlaten bedraagt de bijkomende toeslag voor omvangrijke goederen 5,00 €;

- bij levering van goederen zoals batterij, instaplijsten, brandstoftanks, achterspoilers, voorspoilers en bumper bedraagt de bijkomende toeslag voor omvangrijke goederen 10,00 €;

- bij levering van goederen zoals voorkuipen, aanhangkoppelingen en motorblok-isolatie bedraagt de bijkomende toeslag voor omvangrijke goederen 15,00 €;


Bijkomende toeslag voor levering van omvangrijke goederen aan de andere landen:
België: 26,95 €
Denemarken: 36,95 €
Frankrijk: 36,95 €
Italië: 46,95 €
Luxemburg: 26,95 €
Oostenrijk: 26,95 €
Slowakije: 30,95 €
Tsjechische Republiek: 20,95 €
Zweden: 46,95 €
Zwitserland: 26,95 €

Opgelet!

Omvangrijke goederen worden niet verzonden naar landen dier hierboven niet vermeld zijn. Bijkomende toeslagen voor levering van omvangrijke goederen zijn van toepassing op elk productartikel vermeld in de bestelling.


Alle bovenstaande prijzen bevatten de 21% belasting op toegevoegde waarde.

4. Betalingstermijnen

Bank overschrijvingen (voorafbetaling):

Door deze betaalmethode te kiezen, verbindt u zich om het bedrag over te maken naar onze bankrekening, gespecifieerd in de bevestigingse-mail van de bestelling, die u ontvangt na het plaatsen van een bestelling. Voor het overmaken van het geld, dient u in het veld "reden van overschrijving" het bestelnummer te specifiëren die eerder gedefinieerd werd in de bevestigingse-mail van de bestelling. Verzending van de bestelling gebeurt nadat de betaling onze bankrekening bereikt heeft. Standaard duurt de overschrijvingsperiode niet langer dan 3 werkdagen.

PayPal:

Van zodra u de betaling via PayPal heeft gekozen, en u op de knop “Kopen” heeft geklikt, wordt u doorverwezen naar een beveiligde pagina waar u de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw PayPal-account dient te specifiëren en de betaling dient te bevestigen. Er worden geen extra kosten aangerekend voor het overmaken.

Credit card:

Nadat u de betaalmethode heeft gekozen waar een credit card aan te pas komt, en u op de knop "Kopen" heeft geklikt, wordt u doorverwezen naar een beveiligde pagina, waar u de gegevens van de credit card dient in te geven en de aankoop dient te bevestigen. Het bedrag wordt aan uw credit card aangerekend nadat de bank de betaling bevestigt.

Klarna Factuur:

Samenwerking met Klarna, we bieden Klarna Factuur betaalmethode dat een reeks aan voordelen biedt aan onze klanten. Wanneer u deze betaalmethode gebruikt voor betaling van de bestelling, hoeft u uw persoonlijke gegevens niet mee te delen. Bovendien kunt u tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling betalen.


Houdt er rekening mee dat het leveringsadres overeen moet komen met het facturatieadres bij selectie van deze betaalmethode. We betrouwen op uw begrip. Alle bijkomende informatie kunt u hier vinden.


Klarna controleert en evalueert uw persoonlijke gegevens met zicht op een veiligheidsmachtiging. Indien nodig behandelt Klarna de informatie-uitwisseling met andere bedrijven en kredietinstellingen (controle op kredietwaardigheid).


In het geval dat de kredietwaardigheid niet kan gegarandeerd worden door de klant, kunnen er andere betaalmethoden aangeboden worden Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de wet voor gegevensbescherming en wordt niet doorgegeven aan derde partijen voor enige promotionele doeleinden. Hier vindt u meer informatie over de bescherming van persoonlijke gegevens bij Klarna.

iDEAL

5. Eigendomsrecht

Volgens een huidige wet zijn goederen onze eigendom tot er een volledige betaling werd uitgevoerd.

6. Garantie

De garantieperiode van goederen bedraagt 2 jaar vanaf de datum van de overdracht van de goederen. Goederen die beschadigd zijn als gevolg van natuurlijke slijtage, onjuist gebruik of gebrek aan / ongeschikt onderhoud, komen niet in aanmerking voor de garantie. De garantie geldt niet indien er defecten en/of schade is als gevolg van ongepast en / of onjuist gebruik / montage, niet-naleving van de werkinstructies, ongepast en / of verwaarlozend gebruik.


Goederen komen niet in aanmerking voor de garantie in het geval u of elke andere partij die niet door ons bevoegd werd, een storing veroorzaakte bij de werking en / of het reparatieproces van de goederen, met als gevolg dat een defect en / of schade verergerd werden.


In het geval van de verzekering, heeft u het recht een eis te stellen voor eliminatie van de defecten of levering van goederen zonder gebreken (defect verhelpen). Indien de geselecteerde methode tot het verhelpen van het defect gepaard gaat met ontoereikend hoge kosten, is de vereiste beperkt volgens het overblijvende type.


Als onderdeel van defectvrije levering van goederen, kan een uitwisseling met producten met bepaalde kenmerken van hogere kwaliteit uitgevoerd worden, indien aanvaardbaar.


Verdere rechten, in het bijzonder voor de beëindiging van het verkoopcontract of de prijsverlaging, zijn enkel mogelijk na het verstrijken van de vervaldatum voor het verhelpen van het defect of na twee niet geslaagde pogingen tot het elimineren van het defect. Indien er een speciale fabrieksgarantie met onze bedrijfsgarantie gecombineerd wordt, wordt dit beschreven in de productomschrijving. Deze garantie is enkel geldig voor het relevante product.

7. De bepalingen inzake aansprakelijkheid

De legale bepalingen inzake aansprakelijkheid strekken zich tot de contractuele relatie tussen ons bedrijf en de klant volgens de huidige wetgeving.

8. Voorschriften omtrent recyclage / wegwerpen van batterijen

Ons bedrijf is verbonden aan een globaal recyclagesysteem. Op uw aanvraag informeren we u over de dichtstbijzijnde locatie van openbare verzamelpunten (afvalverwerkings- en recyclagecentra) bij uw woning, waar volgens de verpakkingsprocedure gratis afvalverwijdering wordt uitgevoerd.


Batterijen bevatten edelmetalen die schadelijk zijn voor het milieu, maar gerecycleerd kunnen worden. Gebruikte batterijen moeten apart van ander afval weggeworpen worden. Volgens de huidige wetgeving zijn bedrijven die batterijen verkopen verplicht om gebruikte batterijen terug te nemen. Klanten zijn op hun beurt verplicht gebruikte batterijen naar een geschikt verzamelpunt te brengen.Batterijen die een voorgeschreven verwijdering vereisen, zijn gemarkeerd met een speciaal teken bestaande uit een doorkruiste vuilnisbak. Er zijn symbolen van vervuilers meteen onder de afbeelding van de vuilnisbak:

- Pb - lood, indien het meer dan 0.004 procent lood bevat;
- Cd - cadmium, indien het meer dan 0.002 procent cadmium bevat;
- Hg – kwik, indien het meer dan 0.0005 procent kwik bevat.


U kunt aangekochte batterijen terugzenden voor een voorgeschreven verwijdering. Gelieve de vooraf betaalde verpakking die gemarkeerd is als “Verwijdering Batterij” te verzenden naar Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin.

Opgelet!

Elektrische toestellen en elektronica worden niet verwijderd met consumptieafval. Klanten kunnen hun oude elektrische toestellen indienen in de geschikte verzamelpunten (afvalverwerkings- en recyclagecentra).

9. Ontvangst van olie voor interne verbrandingsmotoren en tandwielen

Volgens de algemene legale verplichtingen aanvaarden we afvalolie voor verbrandingsmotoren en transmissie, we dienen er dus op te wijzen dat we bevoegd zijn om gebruikte oliën, oliefilters en olie-afval als gevolg van olieverversing te aanvaarden, in alle mogelijke afmetingen en slechts één keer, op het bovenstaande wettelijk adres.


We betalen enkel voor de afvalverwijdering, elke transportvergoeding naar ons afvalverzamelpunt wordt betaald door de klant. Gelieve u daarnaast in dit geval te informeren over speciale voorwaarden van gevaarlijke goederen via postlevering.

Adres:

Wemax Group GmbH & Co.KG
Französische Straße 12
10117 Berlin


Handelsregister: HRA 46262 B, hof voor primaire jurisdictie Berlin - Charlottenburg
ID-nummer belasting (fiscaal identificatienummer): DE281524971


E-mail: info@euautoonderdelen.nl
Web: www.euautoonderdelen.nl


Telefoon: +31 85 8884 515

Berlijn, mei 2016