Annulering
14 dagen retourbeleid op alle onderdelen
14 dagen

U heeft het recht op terugzending binnen 14 dagen na ontvangst van uw Auto onderdelen

Meer

Betaling

We hebben de volgende betaalmethoden beschikbaar in onze online winkel voor auto-wisselstukken

 • Koop reserve onderdelen en betaal met credit cards – MasterCard, Visa
 • Paypal zorgt voor snel winkelen naar wisselstukken – PayPal
 • Koop reserve onderdeel met standaard voorafbetaling – Bank overschrijvingen
 • Betaal voor autoonderdelen in afbetalingen via Klarna betaling met factuur – Klarna Factuur
 • Koop onmiddellijk automaterialen online met iDEAL – Betalen met iDEAL

Meer

Verzending

Na het plaatsen van uw bestelling in onze wisselstukken winkel, kunt u uw koerier kiezen:

DHL, GLS & UPS leveren uw onderdelen bestelling handig bij u thuis of in de garage
Gratis levering voor bestellingen vanaf 120 €

Meer

Nederland
 • euautoteile.de in Duitsland Deutschland
 • euautoteile.at in Oostenrijk Österreich
 • euautoteile.ch in Zwitserland Schweiz
 • euautopieces.fr in Frankrijk France
 • euautopezzi.it in Italië Italia
 • euautorecambios.es in Spanje España
 • euautoczesci.pl in Polen Polska
 • euautopiese.ro in Roemenië România
 • euantallaktika.gr in Griekenland Ελλάδα
 • euautopecas.pt in Portugal Portugal
 • euautoonderdelen.be in België België
 • euautodily.cz in Tsjechische Republiek Česká republika
 • eualkatresz.hu in Hongarije Magyarország
 • eurobildelar.se in Zweden Sverige
 • euavtochasti.bg in Bulgarije България
 • euautodele.dk in Denemarken Danmark
 • euvaraosat.fi in Finland Suomi
 • euspares.co.uk in Groot-Brittannië United Kingdom
 • euavtodeli.si in Slovenië Slovenija
 • euroautodiely.sk in Slowakije Slovensko
 • euautoosad.ee in Estland Eesti
 • euautodalys.lt in Litouwen Lietuva
 • euautodalas.lv in Letland Latvija
 • euautodeler.co.no in Noorwegen Norge
0,00 € #
Registreren
Inloggen

Vul hier uw emailadres en wachtwoord in

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen account op EUautoonderdelen.nl? Registreren nu in minder dan 1,5 minuten

0,00 € #
EUautoonderdelen.nl - Ondersteuning
×
×

Informatie over uw recht op opzegging

Consumenten (§ 13 van het Duits Burgerlijk Wetboek, afgekort BGB) hebben met betrekking tot het online kopen van waren een wettelijk recht op opzegging conform de volgende informatie.

Informatie over het recht van opzegging voor consumenten

U hebt het recht, dit contract binnen veertien dagen zonder opgave van redenen op te zeggen.

De termijn voor opzegging bedraagt veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de transporteur is, de laatste waar in bezit heeft genomen.
Om gebruik te maken van uw recht op opzegging moet u ons (AUTODOC AG, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlijn, Duitsland, faxnummer: +49 30 208 478 250, email-adres: [email protected]) door middel van een eenduidige verklaring (bijvoorbeeld een per post verstuurde brief, fax of e-mail) informeren over uw beslissing om dit contract te herroepen. Daarvoor kunt u voor het herroepen gebruik maken van het bijgevoegde voorbeeldformulier, wat echter niet is voorgeschreven.

Om te voldoen aan de termijn opzegging is het voldoende dat u de mededeling over het uitoefenen van het recht van opzegging voor afloop van de termijn voor de opzegging verstuurt.

Gevolgen van het herroepen

Als u dit contract opzegt moeten wij u alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, met inbegrip van de leverkosten (met uitzondering van de extra kosten die zijn ontstaan omdat u een andere manier van leveren heeft gekozen als de door ons aangeboden, gunstigste standaardlevering), direct terugbetalen, uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag waarop de mededeling over uw opzegging van dit contract bij ons is binnengekomen. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betalingsmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij met u uitdrukkelijk iets anders is overeengekomen; in geen geval worden u wegen deze terugbetaling kosten in rekening gesteld.

Voor waren, die normaal per post worden teruggestuurd, geldt:

Wij kunnen de terugbetaling weigeren tot wij de waren weer hebben ontvangen of u het bewijs levert dat u de waren hebt teruggestuurd, al naar gelang wat het vroegere tijdstip is.
U moet de waren in elk geval direct terugsturen of overhandigen, uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag, waarop u ons hebt geïnformeerd over de opzegging van dit contract, en wel aan het volgende adres: AUTODOC AG (Retoure - Lager R) Rhinstraße 132, 12681 Berlin, Duitsland.

Aan de termijn is voldaan als u de waren voor afloop van de termijn van veertien dagen verstuurt. De directe kosten voor het terugsturen van de waren zijn voor uw rekening.

Voor waren, die niet normaal per post kunnen worden teruggestuurd (bijvoorbeeld voor reserveonderdelen die niet als pakket kunnen worden verstuurd), geldt:

u moet voor een eventuele waardevermindering van de waren alleen dan opkomen als die waardevermindering te herleiden is tot een voor het controleren van de aard, eigenschappen en de manier van functioneren van de waren niet noodzakelijke omgang daarmee.

Voor waren met aanvullende vereisten voor veilig vervoer (accu's):

Wanneer u een product ontvangt met het specifieke advies om de verpakking te bewaren met het oog op eventuele retournering, volg dan deze instructies:

- bewaar de stoppen die worden gebruikt voor verzegeling van de gaten en het lekken van batterijvloeistof voorkomen;

- bewaar het verpakkingsmateriaal dat de behuizing van de accu tegen schade beschermt;

- bewaar de doos met de waarschuwing m.b.t gevaarlijke inhoud.

Wanneer uw pakket van AUTODOC beschadigd was, gelieve nieuw verpakkingsmateriaal te gebruiken om het product aan ons terug te zenden. Aangezien het pakket gevaarlijk materiaal bevat, gelieve gebruik te maken van een stevige en schokbestendige verzenddoos. Zet het artikel vast zodat het niet kan bewegen in de buitenste verpakking en zie erop toe dat het artikel niet per ongeluk in werking kan treden. Plaats het artikel rechtop in de verzenddoos en zie erop toe dat het niet los staat. Gebruik opvulmateriaal zoals het vulmateriaal dat door AUTODOC gebruikt is, of krantenpapier om de lege ruimtes tussen de verzenddoos en het artikel op te vullen.

Beschadigde gevaarlijke materialen zoals lekkende batterijen kunnen niet worden geretourneerd en moeten ingeleverd worden bij een gespecialiseerd recyclingbedrijf.

– Einde van de  informatie over uw recht op opzegging –

Voorbeeldformulier voor opzegging

(Als u het contract wilt herroepen, vul dan a.u.b. dit formulier in en stuurt u het terug.)

- Aan: AUTODOC AG, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlijn, Duitsland, faxnummer: +49 30 208 478 250, e-mail-adres: [email protected]
- Hiermee herroep(en) ik/wij (*) het door mij/ons (*) afgesloten contract over de koop van de volgende waren (*)/het verlenen van de volgende diensten (*)
- besteld op (*)/gekregen op (*)
- naam van de consument(en)
- adres van de consument(en)
- handtekening van de consument(en) (alleen bij mededeling op papier)
- datum
________
(*) doorhalen wat niet van toepassing is

Uitzonderingen op het recht op opzegging

Er zijn wettelijke uitzonderingen van het recht op opzegging (§ 312g van het Duitse Burgerlijk Wetboek, afgekort BGB), waarbij wij ons voorbehouden om ons tegenover u te beroepen op de volgende regelingen: een recht op opzegging bestaat niet bij contracten voor het leveren van waren die niet geprefabriceerd zijn en voor de productie waarvan een individuele keuze of bepaling van de consument doorslaggevend is op die eenduidig zijn toegesneden op de persoonlijke behoeften van de consument.

Een recht op opzegging bestaat niet bij het leveren van waren als die na de levering gezien hun aard onlosmakelijk met andere goederen zijn vermengd.

Verder wijzen wij u erop dat u ons conform § 357 Abs. 7 Nr. 1 BGB de waardevermindering moet vergoeden die te herleiden is tot een omgang met de waren die voor het controleren van de aard, eigenschappen en de manier van functioneren van de waren niet noodzakelijk was. In de rechtspraak is vastgesteld dat ook het inbouwen van auto-onderdelen als „niet noodzakelijk“ geldt.